2010-03-16
 21:35:59

16 mars

ATTANS! vad jag är dålig på att skriva här, nu måste jag verkligen skärpa mig!

Idag så fick vi veta att på Måndag är det dags för paviljong :/ (fjällstuga som Tias kallare för ;P )
Känns jobbigt eftersom vi inte får på nederplan utan en trappa upp så blir att bära vagnen upp och ner för en brant smal trapp, känns inte säkert men vi har inget val.

Helgen var ganska bra. Fredags var jag hos mor och far fram till eftermiddagen, hade sovit där en natt med Tindra. Gick hur bra som helst och Tindra var nöjd nästan hela natten. Senare på kvällen så var jag med Tias och Tindra och bara hade en liten familjekväll här hemma, mysmys :)

Lördagen så for jag och Tias till ersboda, gick en liten sväng med barnvagnen och sen babyproffsen för att kolla på hoppgungor. Fast hittade ganska mycket mer som jag måste köpa. Snart äre dags för gröt så då behöver Tindra en sked och djuptallrik :) Senare på kvällen for jag till Stina och vi gjorde oss iordning för kvällen, Det var förfest hos Jessica (kek) och träffade ganska många som man känner till :P Sen vart det krogenkrogen då vi fått gratisbiljett av Stinas bror Robin, tack Robin :) var rätt mycke folk där och även folk man kände. Efter krogen följde jag med hem till Jessica på efterfest som var sisådär. Tias kom och hämtade mig och i bilen får jag sms av Stina att hon måste till akuten, hon hade klämt sitt finger i dörren till sovrummet och det var inte en liten skada.
Så Tias körde oss till akuten och där satt vi från 5 till 9 på morgonen, Var en lååång väntetid fast det inte fanns några andra som behövde vård än Stina. Sen kom vi hem till oss och alla vi tre gick och la oss. klev upp vid 4-5 tiden på eftermiddagen och då vare dags att hämta hem lilla Tindra :)

Idag däremot så är de inte en toppendag. Tindra har haft feber hela dagen och äre jätteförkyld, slemhosta och rosslig i halsen nästan jämt, stackarn. Skulle vilja byta med hon. Är jobbig att se en barn sjuk. Men tur att vi hade alvedon hemma så hon får sig lite sömn inatt. Ätit bra har hon då gjort och de är jag tacksam för. :)

ne, nu ska man se på tv och invänta Tias som slutar halv 12. Blir och sova direkt då vi måste upp tidigt imorgon för att kika på paviljonglägenheten så vi får veta vad vi behöver ha med oss och inte.

Mathias och Tindra Linder är mitt allt <3